Generatori - GAZ

Dizel generatori

«Avtodizel» proizvodi široku paletu dizelskih agregata za proizvodnju električne energije serije AD snage 60, 75, 100, 120, 150, 160, 200, 240, 250, 315, 320, 400, 440 kW. Serijski kompleti se proizvode na bazi YMZ motora velike snage, pouzdanih i ekonomičnih.

Proizvodi se upotrebljavaju kao glavni ili rezervni izvori napajanja koji potrošačima pružaju 3-faznu, 50 Hertz struju na 400 volti.

Serijski kompleti se proizvode na bazi YMZ motora velike snage, pouzdanih i ekonomičnih.

Fabrika nudi električne agregate u verziji bez kontrolnih ormara za naknadnu ugradnju u sastav dizelskih agregata za proizvodnju električne energije (DGS) prvog, drugog stepena automatizacije od strane različitih proizvođača.

Sve su osnovne komponente AD prošle adaptaciju i cijeli testni ciklus, međusobno se podudaraju kako bi omogućile efikasan rad krajnjeg proizvoda.

Više

Dizelski motori YMZ za DGS

Pored vlastito proizvedenih setova generatora, «Avtodizel» nudi širok spektar YMZ dizelskih motora koje će drugi proizvođači instalirati kao dio dizel agregata.

Asortiman motora YMZ namijenjen za dizelsko-generacijske sklopove izrađen je na osnovi verzija motora YMZ-236M2, YMZ-238M2 koji su se u praksi pokazali efikasnima u sklopu komercijalnih vozila, mašina za cestogradnju i specijalnih mašina. Snažni, pouzdani proizvodi prilagođeni su za optimalan rad u sklopu DGS-a.

Stvara se niz specijaliziranih verzija dizelskih motora YMZ i stalno se proširuje u fabrici, a verzije motora s prirodnom aspiracijom i turbopunjeni projektirani su za stacionarni rad u sklopu DGS-a s 1,2 stepena automatizacije koji se mogu koristiti kao stalni i rezervni izvori energije.

Više

Kuda dalje?

Tu smo da vam pomognemo, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.