Dizelski motori YMZ za DGS

Dizelski motori YMZ za DGS

Pored vlastito proizvedenih setova generatora, «Avtodizel» nudi širok spektar YMZ dizelskih motora koje će drugi proizvođači instalirati kao dio dizel agregata

Asortiman motora YMZ namijenjen za dizelsko-generacijske sklopove izrađen je na osnovi verzija motora YMZ-236M2, YMZ-238M2 koji su se u praksi pokazali efikasnima u sklopu komercijalnih vozila, mašina za cestogradnju i specijalnih mašina. Snažni, pouzdani proizvodi prilagođeni su za optimalan rad u sklopu DGS-a.

Stvara se niz specijaliziranih verzija dizelskih motora YMZ i stalno se proširuje u fabrici, a verzije motora s prirodnom aspiracijom i turbopunjeni projektirani su za stacionarni rad u sklopu DGS-a s 1,2 stepena automatizacije koji se mogu koristiti kao stalni i rezervni izvori energije.
U isto vrijeme razvoj posebnih YMZ motora za DGS provodi se stvaranjem verzija:
  • na bazi porodice motora koji su nedavno pušteni u proizvodnju: YMZ-5348, YMZ-5368, YMZ-6503.10 i drugi;
  • na bazi V-verzija verzija YMZ dizelskih motora (V6 / V8 / V12) standarda opremljenih elektronskim upravljačkim sistemom, uključujući parametre euro-3, euro-4;
  • na osnovu sve većeg broja trenutnih verzija i konfiguracija dizelskih motora namijenjenih upotrebi u DGS-ovima na zahtjev kupaca.

Kuda dalje?

Tu smo da vam pomognemo, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.